In het kort

GYMKLEDING.COM levert reguliere gymkleding, sportklaskleding, kledingpakketten voor SDV-LO2-BSM-sectie LO-MBO Sport&Bewegen-ROC Sport&Bewegen, buurtsportcoach, combinatiefunctionaris en sportkleding voor verenigingen, clubs, toernooien, sportdagen en andere (sportieve) evenementen. De wens van de klant staat hierin centraal.

U heeft een eigen keuze aan materialen en opdrukken, voor elke wens en budget. Door onze webshop en gratis levering op school-club-vereniging ontzorgen we uw organisatie en uw leerlingen-leden.

Interesse?

Neem contact op met Job Crooijmans met info@gymkleding.com of op 06 49 28 93 07

Kies ook voor gymkleding.com

Ruime keuze

gymkleding.com biedt scholen een uitgebreid assortiment aan gymkleding en toebehoren. Wij weten wat de behoeften van scholen zijn en spelen constant in op nieuwe ontwikkelingen.

U wilt sportieve bedrijfskleding voor u bedrijf, een sportieve outfit voor de sportdag van school of een mooi tenue voor uw sportteam? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij bieden sportkleding en bedrukking aan voor bedrijven, scholen, verenigingen of andere organisaties en groepen. U bepaalt welke kleding uw wilt hebben, welke bedrukking en waar de bedrukking op de kleding komt te staan. Samen met u gaan we de mogelijkheden bekijken en wordt uw kleding zo snel mogelijk gereed gemaakt.

Maatwerk

Als sportieve partner nemen wij u graag zaken uit handen. Wij ondersteunen uw school bij de inkoop en distributie van gymkleding, teamkleding en sportmaterialen. Alles geheel naar uw wens.
Een leverancier van materialen moet meer zijn dan alleen een afneempunt. Wij geloven dat een leverancier van sportmaterialen mee moet denken met uw organisatie. Dit kan zijn op het gebied van kleding, materiaal of evenementen. Een partij die zorgt dat u altijd waar voor uw geld krijgt en u een zoektocht onder verschillende aanbieders bespaart. Vele scholen zijn u al voorgegaan en ervaren de voordelen van GYMKLEDING.COM als sportief partner van uw school.

Voor u kleding bestelt kan het handig zijn om aan de hand van onze maattabel voor shorts en trainingbroeken te bekijken welke maat u nodig heeft.

>> Hier vindt u onze maattabel voor shorts en trainingsbroeken.

Voor u kleding bestelt kan het handig zijn om aan de hand van onze maattabel voor technische shirts te bekijken welke maat u nodig heeft.

>> Hier vindt u onze maattabel voor technische shirts.

Merken

Wij werken samen met de beste merken in sportkleding om er voor te zorgen dat uw leerlingen het beste materiaal hebben.

Neem contact op om de mogelijkheden voor uw organisatie te verkennenGa naar contact